Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Vavoura Band, 29 Απριλίου 2017


 Η βραδιά ξεκίνησε υπέροχα!!! Οι συνθήκες ήταν ιδανικές μια και στα decks βρισκόταν από νωρίς ο Χρήστος Σιγαλός προετοιμάζοντας κατάλληλα την ατμόσφαιρα με τις μουσικές του επιλογές.
 Οι Vavoura Band ανέβηκαν στη σκηνή και μας πρόσφεραν μια παρουσία άκρως ηλεκτρική και μακράν την καλύτερη απ' όλες τις προηγούμενές τους!!!!

 Η θρυλική μπάντα για άλλη μια φορά έπαιξε με δύναμη και αρτιότητα,αποδεικνύοντας πως η αξία της παραμένει αναλλοίωτη μέσα σ΄αυτά τα 40 χρόνια συνεχούς ενεργής δράσης στη μουσική σκηνή!
 Ο Γιάννης Δρόλαπας στην κιθάρα ήταν εντυπωσιακός - όπως πάντα - δεξιοτέχνης και μάγος στα αυτοσχεδιαστικά περάσματα,ενώ ο Johnny Vavouras ,ο φοβερός ατακαδόρος της βραδιάς, δύναμη και σταθερότητα στο μπάσο και στη φωνή.
 Ο Θωμάς Ανδρέου απίστευτος και ασυγκράτητος στα ντραμς με εξαιρετικά σόλο, κεντούσε την κάθε στιγμή.
 Η ώρα έδειχνε να μην τους πτοεί χαρίζοντάς μας εκπληκτικές ερμηνείες σε διασκευές γνωστών κομματιών αλλά και σε δικές τους πολυαγαπημένες συνθέσεις.
 Το hard rock συνάντησε την ψυχεδέλεια περνώντας και απ' τα λημέρια της ανατολής!!!

 Σας ευχαριστούμε Vavoura Band για την ξεχωριστή βραδιά και περιμένουμε μέσα στο Σεπτέμβρη την κυκλοφορία των δύο βινυλίων σας!!!!!