Θέατρο
Πρώτη εκδήλωση στον καινούργιο μας χώρο, με ένα παράτολμο εγχείρημα στη θεατρική απόδοση της Σονάτας του Σεληνόφωτος του Γ. Ρίτσου με τη σύμπραξη των ηθοποιών Ευτυχίας Δρακοπούλου και Ειρήνης Λιοκουκουδάκη από τη θεατρική ομάδα ΣΤΟΦΑ και του συγκροτήματος Αντίθετο Ρεύμα, που στέφθηκε με επιτυχία.
 Μια συγκλονιστική παράσταση, η οποία ενδυνάμωσε την επιλογή του ονόματος της ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ, αλλα και τον χαρακτηρισμό της, ως Πειραματική Καλλιτεχνική Σκηνή. Εξαιρετικές οι ερμηνείες των ηθοποιών, οι οποίες καθήλωσαν το κοινό, όσο και η σκηνοθεσία της Ε. Λιοκουκουδάκη με βοηθό σκηνοθέτη, την Μάρθα Μανέτα. Η χημεία μεταξύ αυτών των δύο ομάδων είναι γεγονός!!!
 Ραντεβού λοιπόν στις επόμενες παραστάσεις! περισσότερα...

Την Παρασκευή 23/12/16 ο χώρος μας έζησε τη μαγεία του θεάτρου,αφού η σκηνή μας μεταμορφώθηκε και φιλοξένησε το έργο της Ευτυχίας Δρακοπούλου,"Πίσω απ΄τις κουρτίνες",που αναφέρεται σε τέσσερις διαφορετικές όψεις γυναικών με διαφορετικές ψυχώσεις κ καταστάσεις η κάθε μία, με μοναδικό κοινό γνώρισμα μεταξύ τους τις κουρτίνες.
 Ποιες «φαίνεται» να είναι όταν ....ανοίγουν οι κουρτίνες και ποιες «είναι» όταν αυτές κλείνουν. Μια εξαιρετική παράσταση από τη θεατρική ομάδα Στόφα,με υπέροχες ερμηνείες!!!! περισσότερα...Θέατρο σκιών από τον Ιάσονα Μελισσηνό:Ο Καραγκιόζης Μοτοσεκλέτης

http://adithesi.blogspot.gr/2016/08/blog-post.html

Η παράσταση του γνωστού καραγκιοζοπαίχτη κ. Ι.Μελισσηνού ήταν καταπληκτική!!!
 Ένας ευφυής,πνευματώδης και ετοιμόλογος καλλιτέχνης,με βαθιά γνώση της τέχνης του θεάτρου σκιών,έπλεξε με φαντασία και πολύ χιούμορ μια ιστορία εμπνευσμένη από τη δράση της ΛΕΦΚΑ & της ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ και με τις πανέμορφες φιγούρες του μας χάρισε πολύ γέλιο και απέραντο σεβασμό για τη δουλειά του και την επιλογή του να υπηρετεί αυτό το πανάρχαιο είδος τέχνης,που απευθύνεται όχι μόνο στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους,αφού καυτηριάζει την καθημερινότητα και την κάθε μορφή εξουσίας.
 Ευχαριστούμε τον Ιάσονα Μελισσηνό,γιατί μας απέδειξε πώς μπορεί κάποιος να γελά αβίαστα και πώς να ξαναγίνεται παιδί!!!


Παλιότερες θεατρικές και κινηματογραφικές προσπάθειες της ΛΕΦΚΑ:

Ο ερασιτεχνισμός είναι προφανής και τον χαιρόμαστε!Η πρώτη προσπάθεια της θεατρικής ομάδας της ΛΕ.Φ. ΚΑ


Παρέμβαση της θεατρικής ομάδας της λέσχης
 σε συλλαλητήριο ενάντια στον πόλεμο στο Ιράκ