Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Blues Cargo & Νίκος Σκιαδόπουλος 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι Blues Cargo, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα στο χώρο του blues στην Ελλάδα, βρέθηκαν για άλλη μια φορά στη σκηνή της ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ.


Το σχήμα που χαρακτηρίζεται από τον σεβασμό και την απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ύφους του blues, μας μετέφερε το feeling της μουσικής τους με αμεσότητα κι αυθεντικότητα, παίζοντας γνωστές διασκευές αλλά και δικές τους συνθέσεις απο την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά "ON TIME".


Στο μπάσο και στα φωνητικά μας ξεσήκωνε, η απόλυτη δύναμη, ο πάντα κεφάτος, υπέροχος κι επικοινωνιακός Δημήτρης Ιωάννου. Ο Στέλιος Ζαφειρίου,
ο εκπληκτικός και γνήσιος blues κιθαρίστας, κεντούσε στην κιθάρα του, ενώ ο Μπάμπης Τσιλιβίγκος στο σαξόφωνο, σεμνός και ουσιαστικός, γέμιζε μ' εκπληκτικό τρόπο τα κομμάτια και γινόταν η ανάσα τους. Στα πλήκτρα και στη φωνή, ο εντυπωσιακός Γιώργος Λαγογιάννης και στα ντραμς ο Απόστολος Πατρωνίδης εξαιρετικός και σίγουρος, χαρίζοντάς μας και ένα απίστευτο σόλο, εν μέσω χειροκροτημάτων και επευφημιών! Τέλος ο Νίκος Σκιαδόπουλος(Πάνθηρας) στις φυσαρμόνικες και στη φωνή, εκρηκτικός και απογειωτικός έδινε άλλη διάσταση στην ερμηνεία των κομματιών και μάγεψε με την παρουσία του.

Οι Blues Cargo, έχοντας στο ιστορικό τους ανεκτίμητες μουσικές εμπειρίες συνοδεύοντας αξιόλογους ξένους καλλιτέχνες του blues, αλλά και την αγάπη και το σεβασμό στο είδος,αποτελούν πάντα την βέβαιαη εγγύηση για ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι.!!!

Ευχάριστες στιγμές της χθεσινής συναυλίας η παρουσία και το τζαμάρισμα με το συγκρότημα των αξιολογότατων κιθαριστών:Τάκη Μακρή και Γιώργου Χρυσόπουλου απο τους Shady Roots!!

Ραντεβού λοιπόν στις 18 Μαρτίου στο μεγάλο blues αφιέρωμα, που διοργανώνεται από την ΑΝΤΙΘΕΣΗ!!