Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Ηρακλής & Λερναία Ύδρα 11/2/17

 Η έκτακτη εμφάνιση του Ηρακλή & της Λερναίας Ύδρας στη ματαιωμένη συναυλία των Jurassic Band λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας του Τάκη Μακρή, ήταν μαγική!
 Πρόκειται για μια μπάντα που ξέρει να στέκεται άξια στο ύψος των περιστάσεων και των προκλήσεων!! Αν και το σχήμα εμφανίστηκε χωρίς το Ν. Νικολόπουλο (πλήκτρα-πνευστά), με τη δεξιοτεχνία, το πάθος και την αγάπη τους για τον κόσμο και την "ιδέα" της ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ, κάλυψαν το κενό και η ατμόσφαιρα γέμισε απ' το λυρισμό, τη μαγεία και τη δύναμη των μελωδιών και των στίχων του Ηρακλή Τριανταφυλλίδη.
 Η παρουσία του Σπύρου Τσατίρη στα decks ήταν ξεχωριστή, καθώς οι μουσικές επιλογές του μας κρατούσαν στο κλίμα και στο ύφος της εκδήλωσης με τον καλύτερο τρόπο.
 Η βραδιά έκλεισε με την ίδια ευχή που άνοιξε.... Μια ευχή απ' όλους τους μουσικούς του συγκροτήματος, αλλά και από όλους εκείνους που παρευρέθηκαν χθες στη συναυλία.... "Να είναι γερός και δυνατός ο αγαπημένος μας Τάκης Μακρής και σύντομα κοντά μας"
 Σας ευχαριστούμε πολύ Ηρακλή Τριανταφυλλίδη, Ειρήνη Τριανταφυλλίδη, Μιχάλη Νικολαΐδη και Βαγγέλη Ευσταθίου!!!! Ραντεβού στις 18 Μαρτίου στο μεγάλο blues αφιέρωμα που διοργανώνει η ΑΝΤΙΘΕΣΗ!!!