Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

Lucas Sideras Trio & Γιάννης Δρόλαπας, 19 Μαΐου 2018
Lucas Sideras Trio και εξέχων καλεσμένος Γιάννης Δρόλαπας..... Ε! τι να πει κανεις; Εδώ τα λόγια περιττεύουν!
Μια rock συναυλία με τόσο υψηλής κλάσης μουσικούς...δεν μπορεί παρά να είναι αξέχαστα εκρυκτική.
Οι ηλεκτρικές συνομιλίες που αναπτύσσονταν μεταξύ των μουσικών είχαν καθάριο ήχο, ένταση και πάθος και έβρισκαν πάντα την ανάλογη ανταπόκριση από το κοινό που παρακολουθούσε με μεγάλο θαυμασμό και συνεχείς επευφημίες..
Ο θρύλος, Λουκάς Σιδεράς ( Lucas Sideras), απέδειξε περίτρανα κι αυτή τη φορά το υψηλό του επίπεδο και την ενέργεια ενός εφήβου!Ακούραστος,με στιβαρό παίξιμο,απίστευτη δεξιοτεχνία, όχι μόνο "τα ΄σπασε", αλλά μας απογείωσε τραγουδώντας το δικό του "Fuck the system"!!!
Απ' τα δεξιά του, ο Simos Kokavesis θαυμάσιος, αεικίνητος και εντυπωσιακός, όπως πάντα, ο Γιαννάτος εκπληκτικός και ευφυής στο μπάσο και στη φωνή, ενώ ο Δρόλαπας "φευγάτος" και "ταξιδευτής" γινόταν ένα με την κιθάρα του και μας πήγαινε αλλού.... Ατμόσφαιρα όχι μόνο ζεστή λόγω θερμοκρασίας...., αλλά και εξαιτίας των έντονων συναισθημάτων.
Στη σκηνή καλέστηκε και ο Τάκης Μακρής, καθώς το κοινό τον καταχειροκρότησε για την φοβερή παρουσία του!
Η βραδιά θα χαρακτηριζόταν συγκλονιστική, σ' ένα χώρο που κατα γενική ομολογία των μουσικών.... θεωρείται "σπίτι" τους, αλλά και που στοχεύει να κάνει μεγάλα πράγματα στο άμεσο μέλλον !!!