Τρίτη, 1 Μαΐου 2018

Chris Stassinopoulos & The International Cosmic Music Friends, 28 Απριλίου 2018
28/4/2018
Η χτεσινή βραδιά ήταν πραγματικά εκπληκτική!!!....
Μια βραδιά που θα μείνει στη μνήμη μας και σίγουρα θα την αναπολούμε με ιδιαίτερο θαυμασμό!!!
Κορυφαίοι καλλιτέχνες, λάτρεις και πιστοί υπηρέτες της μουσικής,πολύ υψηλής κλάσης και σπουδαίας συνεισφοράς λόγω του προσωπικού καλλιτεχνικού τους έργου ,αλλά και των προηγούμενών τους ιστορικών συνεργασιών-ορόσημα στο χώρο της μουσικής σκηνής-βρέθηκαν στην ΑΝΤΙΘΕΣΗ προκαλώντας αίσθηση με το παραχθέν μουσικό αποτέλεσμά τους στους παρευρισκόμενους.
Κέφι,φαντασία,δεξιοτεχνία,αρτιότητα,λυρισμός και απίστευτα prog rock & jazz rock ξεσπάσματα.
Οι δυο ντράμερς ,Κώστας Καραμήτρος και Κώστας Ακτύπης,είχαν μια τέλεια συνύπαρξη και μουσική χημεία,δίνοντας το ρυθμό σε άψογη συνεργασία με τις μπασογραμμές του κορυφαίου Νίκου Βαρδή,ακροβατώντας και οι τρεις με ξεχωριστή ικανότητα σε κάθε αυτοσχεδιαστικό εγχείρημα!
Αριστερά τους,ο Alex Maguire στα πλήκτρα,ένας μουσικός υψηλής κλάσης και ξεχωριστής έμπνευσης,περνούσε με χαρακτηριστική άνεση από το ένα ύφος στο άλλο,δοσμένος ολοκληρωτικά στη μουσική που εκείνη την ώρα γεννιόταν.Στην κιθάρα ο δεξιοτέχνης Joe Berger,μάγεψε με το πάθος,τη ζωντάνια, την αρτιότητα και την αμεσότητά του,επιβεβαιώνοντας έτσι τα υψηλά καλλιτεχνικά standards του.


Μαέστρος στο όλο σκηνικό,ο Χρήστος Στασινόπουλος,ο αιώνια έφηβος και ακούραστος μουσικός,η προσωποποίηση της διαρκούς εξέλιξης και ανταλλαγής ερεθισμάτων !!!Καθισμένος πότε στα πλήκτρα και πότε στα ντραμς,έδινε μαθήματα δεξιοτεχνίας,φαντασίας και εξαιρετικών ντραμιστικών ηχοχρωμάτων.
Η βραδιά έκλεισε με τη διασκευή του Soul Sacrifice των Santana και με την υπόσχεση πως θα ξανασυναντηθούμε το χειμώνα!!!
Ευχάριστη έκπληξη όταν ανέβηκε και τραγούδησε ο Tino Pavlis!!!
Εξαιρετικές οι μουσικές επιλογές του Giorgos Genesis που μας κράτησαν in the mood στην αρχή,στο διάλειμμα και στο τέλος της συναυλίας.
Στην ηχοληψία ο Κώστας Περάκης έκανε θαύματα!!!!Ήταν πραγματικά πολύτιμος!!!


Ας θυμηθούμε για άλλη μια φορά τους μουσικούς μας,τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για τη μουσική ποιοτική εμπειρία που μας χάρισαν!
Joe Berger( USA-el.Guitar/John Entwistle-Who)
Alex Maguire( UK-el Piano/Hatfield & The North)
Kostas Karamitros(Drums/D.Savvopoulos,Socrates)
Kostas Aktypis( Drums/Explorers band)
Nikos Vardis( el Bass/Claude Salmieri/Lakis Zois)
Chris Stassinopoulos(Keyboards-Drums/AXIS,NOSTRADAMOS,Vangelis Papathanasiou,CHRIS STASSINOPOULOS & EXPLORERS band