Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Αποχαιρετιστήριο πάρτυ στην Αντίθεση
 Αποχαιρετάμε το χώρο που μας στέγασε εδώ και 17 χρόνια, με ένα πάρτυ που θα έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για όλους εμάς,αλλά και για όποιον άλλο μοιράστηκε μαζί μας μέσα σ' αυτόν μοναδικές,όμορφες στιγμές!
 Μετακομίζουμε στο καινούργιο μας σπίτι,αφήνοντας πίσω το παλιό, μα κουβαλώντας μαζί μας την πολύτιμη ιστορία του και τις αναμνήσεις μας.
 Είναι αλήθεια πως εκεί στην Προμηθέως ...στο υπογειάκι του 73-75...κάθε γωνιά,κάθε τι που υπάρχει μέσα έχει τη σφραγίδα μας.Είναι ποτισμένο απ' τον ιδρώτα μας,την αγάπη,τη συλλογική δράση,τη φαντασία,τα γέλια,τις ατέρμονες συζητήσεις,τα ξενύχτια,την ανάγκη για δημιουργία κι επικοινωνία,αλλά και τα όνειρα που ζητούσαν να γίνουν πραγματικότητα.
 Στις αποσκευές μας,η εμπειρία τόσων χρόνων και το πείσμα μας.Φαιδροί για κάποιους,οραματιστές και μαχητές για άλλους..προχωράμε μπροστά πιο δυνατοί...γιατί ηττημένος είναι μόνο όποιος παραιτείται!!!
 Το αποχαιρετιστήριο λοιπόν πάρτυ που θα δώσουμε το Σάββατο στις 23 Σεπτεμβρίου......θα σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής,αλλά και την αρχή μιας καινούργιας!
 Προσκαλούμε,όποιον έζησε έστω και για λίγο τον χώρο μας,όποιου χτύπησε δυνατά η καρδιά του στους ρυθμούς των συναυλιών και των μαζώξεών μας,να μας συντροφέψει,να μοιραστεί δηλαδή την τελευταία μέρα της ΛΕΦΚΑ-ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ στην Προμηθέως!!
 Θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο Γιώργος Escape,φίλος χρόνων και μέλος της ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ,σταθερή αξία και γνώστης της μουσικής,ο οποίος θα μας ταξιδέψει στον μαγικό και μελωδικό κόσμο της ψυχεδέλειας με τις εκπληκτικές του μουσικές επιλογές!
Θα υπάρχουν εδέσματα....αλμυρά και γλυκά για όλα τα γούστα!!!
Σας περιμένουμε!!!!.....