Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Lukas Sideras Trio & Giannis Drolapas 8 Απριλίου 2017, στη σκηνή τη Αντίθεσης
 Η συναυλία του Σαββάτου με το Λουκά Σιδερά, το Σιμο Κοκαβέση,το Νικο Γιαννάτο και με εξέχοντα καλεσμένο το Γιάννη Δρόλαπα ήταν η καταλληλότερη παρέα για να γιορτάσουμε μαζί τους τα 17 χρόνια ζωής της ΛΕΦΚΑ!!
 Η βραδιά ήταν απλά εκστατικη!!!
 Τι διαφορετικό άλλωστε θα μπορούσε να προμήνυε η συνύπαρξη επί σκηνής τέτοιας μεγάλης κλάσης μουσικών,παρά από το τίποτα λιγότερο της τελειότητας!!!!
 Δεν υπάρχουν λοιπόν λόγια να μεταφέρει κανείς την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, να περιγράψει τη ζωντάνια,το δυναμισμό,την αρτιότητα,αλλά και το συναίσθημα και την αμεσότητα των μουσικών!!
 Ο χώρος που ήταν κατάμεστος από κόσμο ξεσπούσε σε επευφημίες μεγαλειώδους έκτασης και έμεινε μέχρι τέλους το ίδιο συνεπαρμένος!!!
 Ήχος γεμάτος και ισορροπημένος εξαίσια!!!Μια μουσική πανδαισία με ηλεκτρισμό,που έβαζε φωτιά στα όργανα και μας ξεσήκωνε όλους!!
 Ακολούθησε απίστευτο jam με καταπληκτικούς μουσικούς!!!Στη σκηνή ανέβηκαν στις κιθάρες ο Τάκης Μακρής,ο Γρηγόρης Μουμτζής,ο Giotis Kyttaris,ο Μάνος Κουτσάκης στα ντραμς,ο Γιώργος Βαρτής στο μπάσο,ο Γιάννης Σοφιάς στη φυσαρμόνικα και ο Χρήστος Σιγαλός στα φωνητικά!!! Βραδιά συγκλονιστική σε επίπεδο υψηλότατο, σ' ένα χώρο που κατα γενική ομολογία των μουσικών....θεωρείται "σπίτι" τους!
 Ιδανικές και οι μουσικές επιλογές από τον Χρήστο Σιγαλό που βρισκόταν στα decks!!!!