Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Simos Kokavesis & Co., Κυριάκος Δαρίβας - Αλέκος Αράπης, 5 Νοεμβρίου 2016 Η χθεσινή συναυλία θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστη!!!!
  Απ' το ξεκίνημα της βραδιάς είχε φτιαχτεί η κατάλληλη διάθεση μια και στα ντεκς βρισκόταν ο Χρήστος Σιγαλός, επιλέγοντας την μουσική μέχρι να ανεβεί ο Simos Kokavesis & Co. στη σκηνή!
 Ένα σχήμα με τέτοιο δυναμισμό και αμεσότητα που σπάνια συναντά κανείς! Σίμος Κοκαβέσης, Αλέκος Αράπης και Κυριάκος Δαρίβας συνέθεσαν το αχτύπητο μουσικό τρίο που ηλέκτρισε το χώρο και ξεσήκωσε τους πάντες!!!
 Ο Σίμος όπως πάντα με ώριμο, συναρπαστικό και ουσιαστικό παίξιμο δεν άφησε ούτε λεπτό να χαθεί η ροκ ατμόσφαιρα που δημιούργησε απ' τις πρώτες κιόλας νότες που ήχησαν στην κιθάρα του!!!
 Εξαιρετικός ο Κυριάκος Δαρίβας, ένας απίστευτος και πολυαγαπημένος μας ντράμερ, που αν και ήταν ασθενής, ξεπέρασε και υπερέβαλε εαυτόν χαρίζοντάς μας κι ένα εντυπωσιακό σόλο!
 Κοντά τους ο πολύς, Αλέκος Αράπης, ένας μπασίστας με ιστορία στην ελληνική ροκ και φανταστικό ήχο, ο οποίος ερμήνευσε τραγούδια απ' τους Απροσάρμοστους που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή, κάνοντας το κοινό να τραγουδάει μαζί του.
 Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, όταν ο Τάκης Μακρής πήρε τη θέση στα ντραμς και τζάμαρε με το Σιμο και τον Αλέκο καταχειροκροτούμενος από όλους μας!!!
 Δυόμιση ώρες, χωρίς διάλειμμα, ηλεκτρισμένες και ξεσηκωτικές!!!
 Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ!!!!!  Keep on rocking!!!


"Red House"

"R' n' R' στο κρεβάτι"