Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Chris Stassinopoulos & Explorers band 8/10/16

Το ξεκίνημα με τους Chris Stassinopoulos & Explorers band ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακό!!!!! Αρκεί κάποιος να αναλογιστεί το γεγονός της δυναμικής συνύπαρξης δύο ντράμερ επάνω στη σκηνή !!! 
Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο από τους δυο εκπληκτικούς ντράμερ του σχήματος,τον Κώστα Καραμήτρο και τον Κώστα Ακτύπη,οι οποίοι έπαιζαν άλλοτε τις ίδιες φράσεις με απίστευτο συγχρονισμό κι άλλοτε συμπληρώνοντας ή χρωματίζοντας τις φράσεις των κομματιών αφήνοντας όλους μας μαγεμένους !!!!
Ιδιαίτερη και εκρηκτική στιγμή το jamάρισμα των Κ.Καραμήτρου και Χρ.Στασινόπουλου στα τύμπανα!!!
 Όσοι βρεθήκαμε εκεί,θαυμάσαμε την υψηλή τεχνική και τη μελωδικότητα των μουσικών στις συνθέσεις του Χρήστου Στασινόπουλου- βασιζόμενες σε αρχαϊκά θέματα {πεντατονικές} συνδυασμένα με Prog Rock και Jazz Fusion στοιχεία-ο οποίος στα πλήκτρα καθοδηγούσε κι ενίοτε αυτοσχεδίαζε ή παρότρυνε για αυτοσχεδιασμό τα άλλα μέλη του γκρουπ!!!
 Έτσι ο Νίκος Κουλούρης εξαιρετικός jazz σαξοφωνίστας ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο και την εμπειρία του μεταφέροντάς μας στα μονοπάτια της jazz καθώς και ο Jude Shiels,ως guest, στην κιθάρα εντυπωσίασε με τις κιθαριστικές πινελιές του και την δεξιοτεχνία του !!!!!!
 Μια βραδιά αξέχαστη!!Μια βραδιά υψηλής αισθητικής!!!