Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Αφιέρωμα στο Blues, 18 Μαρτίου 2017 στη σκηνή της Αντίθεσης
Και το όνειρο έγινε πραγματικότητα.


 Φάνταζε ακατόρθωτο....,αλλά έγινε αλήθεια!!


 Ως συνέχεια των δύο ιστορικών blues αφιερωμάτων στο Genesis club στη Νίκαια το 1999 και 2000, ήρθε και η βραδιά blues της ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ.Ένα Σαββατόβραδο απογειωτικό, καθώς 20 σχήματα και πολλοί guests μουσικοί μας χάρισαν αλησμόνητες στιγμές και έγραψαν με τη συμμετοχή τους μια σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μουσικού γίγνεσθαι εν έτει 2017 στο ζεστό χώρο της ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ.Οι κιθάρες πήραν φωτιά, τα ντραμς κρατούσαν επιδέξια το ρυθμό, τα δάχτυλα έτρεχαν άλλοτε μανιασμένα κι άλλοτε στοργικά θαρρείς πάνω στα πλήκτρα, το ξυλόφωνο φάνταζε βγαλμένο σαν από παραμύθι,οι φυσαρμόνικες κελαηδούσαν,το σαξόφωνο χρωμάτιζε και οι μπασογραμμές τέλειοι μετρονόμοι πλαισίωναν με ένα μαγικό τρόπο φωνές δυναμικές και ευαίσθητες!!!!Να τι ζήσαμε λοιπόν.....Απίστευτα jams, σόλα δεξιοτεχνικά, ιστορικές μουσικές συνευρέσεις επι σκηνής, καινούργιες γνωριμίες, χαμόγελα, αγκαλιές, αστεία και φλας που άστραφταν σε κάθε μεριά με παλιούς φίλους που ξαναβρίσκονταν μετά από καιρό ή με εκείνους που μόλις εκείνη τη στιγμή γνωρίζονταν!!!


Κιθάρες που άλλαζαν χέρια, μπαγκέτες που δανείζονταν,αποδοχή, σεβασμόςκαι πολλές επιδοκιμασίες για τη συμβολή-προσφορά του καθενός στο χώρο του blues.... και της μουσικής γενικότερα!!!


Το τολμηρό αυτό εγχείρημα της ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ, που στέφθηκε με επιτυχία, μας γέμισε αισιοδοξία και ικανοποίηση πως όταν θες κάτι πολύ, όταν ΑΓΑΠΑΣ κάτι πολύ, όταν το σέβεσαι και του δίνεις χώρο να αναπτυχθεί.... αυτό μεγαλώνει, ανθίζει και καρπίζει!!!


Ένα μεγάλο ευχαριστώ: για όλους τους μουσικούς και το έργο τους, την υπομονή τους, την θετικότητά τους, την στήριξη και την παρουσία εκείνων που χρειάστηκε να ταξιδέψουν από μακριά για να συμμετάσχουν (από Χίο ο Κ. Κοτζαμπόπουλος με τους Pacific Eyes, από Βόλο ο Μ.Σπηλιωτόπουλος, από Αίγιο ο Στ. Γαβριηλίδης), για όσους κόπιασαν για την πραγματοποίηση αυτής της βραδιάς, για το Βασίλη, τον ηχολήπτη μας, από το Athensmusic Studioworks, που ήταν κοντά μας απο το μεσημέρι και σε όλους εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους !!!


 Η δυναμική υπάρχει....και λειτουργεί προωθητικά για την ένταση των προσπαθειών μας προς ανεύρεση νέου χώρου στέγασης της ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ!!!!!!


φωτογραφίες 
άλμπουμ     Ι,    ΙΙ,    ΙΙΙ