Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Οι Blues Revenge live 17 Δεκέμβρη 2016 στη σκηνή της Αντίθεσης Τα λόγια είναι πολύ αδύναμα για να περιγράψουν και να αποτυπώσουν την αίσθηση που μας άφησε η παρουσία των Blues Revenge ,το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου!

 Ήταν μια συναυλία χωρίς άλλο προηγούμενο!!!!!

 Όσοι βρεθήκαμε κοντά τους αυτό το βράδυ......ήμασταν πραγματικά πολύ τυχεροί! 
 Απολαύσαμε την μπάντα που πάντα μας εκπλήσσει μοναδικά,στα καλύτερά της!

 Ζήσαμε σπουδαίες και ιστορικές στιγμές καθώς ο πειραματισμός με την παρουσία στη σκηνή των δύο ντράμς-αυτή του Ζαφείρη Τσίναλη και την άλλη του Χρήστου Ανδριανου-μας χάρισαν μια ανεκτίμητη μουσική εμπειρία.
 Η δεξιοτεχνία,ο δυναμισμός και ο τέλειος συγχρονισμός των Τσίναλη και Ανδριανού μας συνεπήρε και μας άφησε εκστατικούς.Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε απόλυτα,γι' αυτό και καταχειροκροτήθηκαν!!!

 Ο αεικίνητος και εξαιρετικότατος Γιάννης Μόνος έβαλε φωτιά στα πλήκτρα του hammond και ξεσηκώνοντας το κοινό,ενώ με τη μεστή φωνή του και την φυσαρμόνικα του έδωσε ένα ιδιαίτερο χρώμα στην μπάντα και δημιούργησε μια εκρηκτική ατμόσφαιρα.

 Ο Τάσος Δρίτσος στο μπάσο,για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε ο τέλειος μετρονόμος,ο στυλοβάτης του γκρουπ,χρωματίζοντας το παίξιμό του με εκφραστικότατα μοτίβα.

 Απ' την άλλη...ο Ανδρέας Γκομόζιας στην κιθάρα και στη φωνή....Ο κιθαρίστας που ξέρει να ακροβατεί με τέχνη και ευκολία ανάμεσα στο συναίσθημα και στην αρτιότητα!Ο μουσικός που αφήνει πάντα χώρο ν' αναπτύσσονται και να εκφράζονται ελεύθερα οι μουσικοί που μοιράζονται τη σκηνή μαζί του!Μας μάγεψε για μια ακόμα φορά και φάνηκε πόσο δίκαια έχει κερδίσει τη βαθιά μας εκτίμηση,τόσο ο ίδιος,όσο και όλο το σχήμα!!

 Το Σάββατο αφεθήκαμε στους ρυθμούς των Blues Revenge,βιώσαμε ένα μουσικό θαύμα,τη μετουσίωση της μουσικής σε αλήθεια!!!!!!!
 Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά και να είστε πάντα καλά!!!!